twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Alfa Romeo te surprinde cu oferta anului!


Performanta
Atât Giulia, cât și Stelvio, sunt propulsate de motoare create din aluminiu, concepute să asigure eficiență absolută, armonie în fiecare mișcare, performanță și confort. În plus, acestea sunt dotate cu Alfa Link Suspension Scheme, care alături de distribuția ideală a maselor de 50/50, asigură îndemânare remarcabilă și confort în fiecare mișcare.

Stil
Giulia și Stelvio întruchipează frumosul și eleganța. Liniile fine de design, proporțiile și spiritul dinamic și îndrăzneț definesc orice Alfa Romeo. Designul autentic, lipsit de detalii redundante, este chinteseța brandului. Liniile lateralelor par a fi sculptate prin proporțiile lor unice, care le evidențiază latura aerodinamica și plină de grație. Fiecare mic detaliu își gasește semnificația dincolo de simplul aspect. Nouă ne place să o numim frumusețea nelipsită de fond.

Siguranta
Giulia și Stelvio reprezintă excelența mărcii din punct de vedere al siguranței, fapt garantat de cele 5 stele Euro NCAP, cu un scor de 98%, respectiv 97% obținut pentru protecția pasagerilor adulți. Ambele mașini beneficiază de dotări standard care atestă grija pentru pentru siguranță la volan, fără evenimente neprevăzute: Forward Collision Warning (FCW), Autonomous Emergency Braking (AEB), funcția de detectare a pasagerilor sau Lane Departure Warning (LDW).


Ofertă de finanțare disponibilă prin Impuls Leasing IFN, dedicată persoanelor juridice. Cele 55 de luni fără plată reprezintă grația anuală la plată timp de 11 luni a fiecărui an contractual – calculat pentru un contract de leasing financiar semnat pe o perioadă de 60 de luni. Ofertă supusă unor termene și condiții.

*11.500 € reprezintă 25% din prețul fără TVA al modelului Stelvio, versiune Super, motorizare 2.0l, 280cp, 4×4, AT8, benzină.
** 9.300€ reprezintă 25% din prețul fără TVA al modelului Giulia, versiune Veloce, motorizare 2.0l, 280cp, 4×4, AT8, benzină.
***4.900 € reprezintă 25% din prețul fără TVA al modelului Giulietta, versiune Super, motorizare 1.6l, 120cp, diesel.


Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la tel.: 0724/308.978.