twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Noul SUV Peugeot 2008 a ajuns în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani!


A sosit momentul să faci cunoștință cu noul SUV PEUGEOT 2008. Fiecare detaliu al noului model a fost perfect conceput pentru a-ți oferi o experiență de condus cu adevărat excepțională. Vino să-l descoperi în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11.


Design indraznet
Linii de design agresive și o parte frontală expresivă – noul SUV PEUGEOT 2008 îți dezvăluie silueta sa atrăgătoare. În partea din spate, spoilerul și banda neagră lucioasă conferă o personalitate aparte mașinii, departe de cotidian.

Peugeot I-Cockpit® 3D
Din momentul în care te așezi la volan vei fi captivat de tehnologia revoluționară PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Cu volanul compact și ecranul tactil color de 10” această nouă generație i-Cockpit acordă prioritate informațiilor rutiere pentru ca experiența ta de condus să intre într-o nouă dimensiune.

O alegere fascinanta
Noul 2008 este primul SUV PEUGEOT lansat într-o versiune completă electrică. Astfel, îți oferim libertatea de a alege între variantele pe benzină PureTech, diesel BlueHDi sau motorizarea electrică cu o autonomie de 320 de km.

Modern, conectat și tehnologic
Modelul este echipat cu numeroase sisteme de asistență la condus, specifice segmentelor superioare. Printre acestea de numără: Drive Assist plus, Park Assist, frânare de urgență automată, avertizare la părăsirea benzii de circulație, alertă atenție șofer, comutare automată a luminilor de drum, recunoașterea indicatoarelor de viteză și recomandări, monitorizare activă a punctului mort, frână de mână electrică. Tehnologia MirrorScreen permite afișarea ecranului smartphone-ului pe ecranul tactil, pentru a profita de aplicațiile AndroidAutoTM, AppleCarPlayTM sau MirrorLinkTM. Traseele vor fi optimizate cu navigația 3D conectată TomTom® Traffic care oferă în timp real informații din trafic și recalculează traseele în mod automat. Conducătorul auto va fi informat, de asemenea, cu privire la zonele de risc sau punctele de interes aflate în apropiere.

SUV PEUGEOT 2008 este echipat cu sistemul Hi-Fi Premium FOCAL®, ce poartă semnătura renumitei companii franțuzești. Cele 10 difuzoare ale sistemului audio asigură o acustică pură, de înaltă definiție și utilizează tehnologii rezervate în mod obișnuit instalațiilor de salon: 4 tweetere tip dom inversat din aluminiu, 4 woofere Polyglass de 165mm, 1 difuzor central Polyglass și un subwoofer cu tehnologie triplă bobină Power FlowerTM, la care se adaugă un amplificator în 12 canale și cu o putere de 515W. Pentru un condus a la carte, există trei moduri de conducere: Eco, Normal și Sport. Tehnologia opțională Grip Control este conectată cu Hill Assist Descent Control (HADC) pentru a controla în siguranță vehiculul și traiectoria sa pe pantele abrupte. Gama este disponibilă cu patru nivele de echipare: Active, Allure, GT Line și GT.

Bazat pe platforma modulabilă de ultimă generație CMP (Common Modular Platform), noul SUV PEUGEOT 2008 oferă libertatea de a alege tipul de motorizare în funcție de propriile nevoi și utilizări: 100% electric, benzină sau motorină.


Te invităm în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11, să descoperi si sa configurezi Noul SUV Peugeot 2008. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.