twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Noul PEUGEOT e-208 la un pret irezistibil, incepand de la doar 19.200 Euro


Noul PEUGEOT e-208 la un pret irezistibil, incepand de la doar 19.200 Euro cu TVA, ecobonus si prima de casare incluse, prin Programul Remat 2020.

Design distinctiv
Seducătorul e-208 îți oferă tot ceea ce ai nevoie. Se remarcă prin elementele sale exclusive care încorporează tehnologie și modernitate. Elemente exterioare distinctive decorează noul PEUGEOT e-208: monograma „e” și Leul în nuanță dicroică, grilă de aceeași culoare ca și caroseria, arcadele roților vopsite în negru lucios, jante diamantate din aliaj pe 17″ cu elemente ce îmbunătățesc aerodinamica*.

*) dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune




Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.



Ofertă speciala pentru persoane fizice, valabila in limita stocului disponibil, prin Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2020, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prețul include TVA și, acolo unde este cazul, contravaloarea unei prime de casare și ecobonusul (PSIPAN 2020: 1€ = 4,8148). Programul Rabla are la bază acordarea unei tichet în valoare de 6.500 lei pentru o mașină veche casată, utilizabil doar pentru achiziția unei mașini noi ce îndeplinește condițiile PSIPAN 2020. Pentru achiziția unui autoturism nou se poate folosi un singur tichet Rabla. Pentru clienţii ce utilizează un tichet Remat, discountul se cumuleaza. Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afisate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.

Noul PEUGEOT e-208
Autonomie – 340 km (WLTP). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.