twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Achizitionează Noul SUV 2008 in octombrie si primesti accesorii in valoare de 210 Euro

 


Celebrăm 210 ani de istorie Peugeot și vrem să fim alături de tine. Achizitionează Noul SUV 2008 in octombrie si primesti accesorii in valoare de 210 Euro.

Am pregătit un pachet de accesorii în valoare de 210 EURO pentru fiecare SUV 2008 achiziționat pe parcursul lunii Octombrie. În plus, ai Avantaj Client de până la 2.845 de EURO.

Un SUV entuziasmant
Linii de design agresive și o parte frontală expresivă – noul SUV PEUGEOT 2008 îți dezvăluie silueta sa atrăgătoare. În partea din spate, spoilerul și banda neagră lucioasă conferă o personalitate aparte mașinii, departe de cotidian.

PEUGEOT i-Cockpit® 3D
La interior, vei fi captivat de tehnologia revoluționară PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Cu volanul compact și ecranul tactil color de 10” această nouă generație i-Cockpit acordă prioritate informațiilor rutiere pentru ca experiența ta de condus să intre într-o nouă dimensiune.

Ai puterea de a alege
Noul 2008 este primul SUV PEUGEOT lansat într-o versiune complet electrică. Astfel, îți oferim libertatea de a alege între variantele pe benzină PureTech, diesel BlueHDi sau motorizarea electrică cu o autonomie de până la 320 de km.

Mai mult, dacă ne vitezi showroom-ul vei descoperi și alte avantaje aniversare!

 

Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.

 

Termenii si conditiile
Oferta aniversară 210 ani este valabilă pentru achiziția unui autovehicul Peugeot SUV 2008 (termic sau electric), în perioada 01-31 octombrie 2020, aflat în stoc. Avantaj Client valabil pentru motorizările Diesel sau benzină – TVA și Prima de Casare incluse. Mașinile din imagini sunt cu titlu de prezentare.