twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Acum ai 20% reducere la elementele de filtrare originale Opel

Profita de ofertele speciale Opel! Acum ai 20% reducere pentru elementele de filtrare originale.

Filtrele de aer sunt concepute pentru a capta gazele nocive, particulele fine și mirosurile neplăcute, împiedicând pătrunderea acestora în interiorul autovehiculului. Filtrele de polen cu carbon Opel sunt deosebit de benefice pentru persoanele alergice și pentru cele care suferă de astm. Acestea sporesc confortul șoferului și pasagerilor permițând pătrunderea aerului proaspăt în mod constant. Filtrele de aer curate sporesc siguranța în timpul conducerii, împiedicând aburirea parbrizului și păstrând curate sistemele de aer condiționat și de încălzire, reducând astfel uzura acestora. Opel recomandă schimbarea filtrului de aer pentru interior cel puțin o dată pe an.

Campania promoţională se desfăşoară în perioada 12 mai – 30 iunie 2021, iar participanţii la această campanie vor primi 20% reducere la achiziţia următoarelor piese de schimb, în limita stocului disponibil:
· Filtre de aer, ulei, polen si carburant.

Reducerea recomandată de 20% este aplicabilă anumitor coduri. Detaliile complete referitoare la codurile incluse în campanie se regăsesc in service-ul Auto Tivoli Focsani. Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil. Regulamentul oficial al campaniei poate fi citit in service-ul nostru.


Te asteptam in service-ul Auto Tivoli Focsani pentru a beneficia de:
– tehnicieni profesionisti si expertiza marcii;
– garantie pentru piesele originale impotriva oricarui defect de fabricatie sau de material;
– garantia calitatii interventiei.

Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in service-ul AutoTivoli Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/235.500 int 136, office@autotivoli.ro
.