twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Noul Jeep Compass, acum de la 21.870 Euro @ Auto Tivoli Focsani


 
Noul Jeep Compass, acum de la 21.870 Euro cu TVA si prima de casare incluse, prin Programul Rabla 2021.

Noul Jeep® Compass revine cu upgrade-uri importante în materie de tehnologie, motorizări, siguranță și design, cu un look puternic și un interior restilizat.

– Faruri full-LED
– Sistem Infotainment Uconnect™ 10.1″
– Instrumentar digital 10.25”
– Traffic Sign Recognition
– Intelligent Speed Assist.

Interioare noi
Interiorul noului Compass a fost regândit integral, iar acum este descris de linii mai incisive, o consolă mai elegantă și spații mai ample. Volumul de depozitare a fost mărit de la 2.8 litri la 7.2 litri, pentru a acomoda toate obiectele necesare vieții de zi cu zi.

Tehnologii de ultimă oră
Noul Compass introduce inovații în universul mărcii Jeep®, cum ar fi sistemul 10.1” Uconnect™, echipat cu noul sistem de operare cu o viteză de 5x mai mare, conectivitate 4G securizată și personalizare în detaliu a aplicațiilor și meniurilor disponibile. Este disponibil acum și noul instrumentar de bord color digital de 10.25”, oferit în exclusivitate cu asistentul vocal Hey Jeep®.

Noi sisteme de siguranță și asistență
Noul Jeep® Compass este echipat cu cea mai nouă generație de tehnologii de siguranță și asistență (ADAS), precum Traffic Sign Recognition, pentru recunoașterea semnelor de circulație, sau Intelligent Speed Assist, care ajustează viteza la limitele legale.

Un nou look

Un icon urban veritabil, Compass primește acum noi linii de design, iar toate privirile sunt asupra lui. Noul design al farurilor îi oferă noului Compass o imagine mai puternică, în timp ce bara și grila cu 7 fante au fost complet redesenate.

 
Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la telefon 0724/308.978.

 

Preț pentru Jeep Compass 1.3T 130 CP echipare Longitude, valabil prin Programul Rabla 2021, include promoția în vigoare și prima de casare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și este supusă unor termene și condiții.  Masina din imagine este cu titlu de prezentare.