twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Prețuri speciale la kiturile de distribuție și accesorii Fiat @ Auto Tivoli

 

Cel mai bine te distrezi atunci când te simți în siguranță. Noi ți-am pregătit kiturile necesare pentru drumuri în siguranță. Tu pregătește-te de distracție! Până pe 30 septembrie 2022 beneficiezi de prețuri speciale la kiturile de distribuție și accesorii @ Auto Tivoli Focsani.

Când vine vorba de distracție, nu doar un kit “special” îți poate oferi starea de bună dispoziție. Însă atunci când pornești la drum, cel mai bine te distrezi atunci când știi că ești în siguranță, iar pentru asta ai nevoie de kiturile de distribuție și de transmisie cu piese de origine, ce asigură funcționarea optimă a modelului tău Fiat.

Până pe 30 septembrie și profită de prețurile speciale la kiturile de distribuție, de transmisie și la pompele de apă.

Detaliile complete referitoare la codurile incluse în campanie se regăsesc in service-ul Auto Tivoli Focsani. Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil. Consultati regulamentul campaniei aici.


Te asteptam in service-ul Auto Tivoli Focsani pentru a beneficia de:
– tehnicieni profesionisti si expertiza marcii;
– garantie pentru piesele originale impotriva oricarui defect de fabricatie sau de material;
– garantia calitatii interventiei.

Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in service-ul AutoTivoli Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/235.500 int 136, office@autotivoli.ro.