twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Auto Tivoli, cu marca Peugeot, este partener de mobilitate al evenimentului 'Mausolee pe bicicletă'

 


Premiat la Gala CSR Romanian Awards, evenimentul 'Mausolee pe bicicletă' este organizat, an de an, cu ocazia Zilelor Europene ale Patrimoniului și care are ca scop promovarea patrimoniului local și a mausoleelor din Vrancea, monumente istorice. 'Mausolee pe bicicletă' este un eveniment marcă înregistrată și în 2022 se derulează sub deviza visitvrancea.ro.

Principele Nicolae este ambasadorul ediției din acest an a turului ciclist 'Mausolee pe bicicletă'. Organizatorii evenimentului, care a ajuns la a opta ediție, au anunțat că la evenimentul programat pentru 17 septembrie va fi prezent Principele Nicolae, un demers susținut de Asociația Principele Nicolae. Scopul evenimentului este acela de a promova patrimoniul din județul Vrancea, ridicat în cinstea eroilor din Primul Război Mondial – Mausoleele Eroilor de la Focșani, Soveja, Mărăști și Mărășești.

In acest an, Auto Tivoli prin marca Peugeot este partener de mobilitate al evenimentului 'Mausolee pe bicicleta'. Marca Peugeot va fi prezenta cu 3 modele reprezentative: Noul 308, 3008 si 2008 electric.

Această ediție este organizată de Asociația 'Monumente în Vrancea' în colaborare cu Asociația 'AlphaMind' și partenerii: Consiliul Județean Vrancea, Primăria Municipiului Focșani, Primaria Vidra, Primaria Vizantea Livezi, Primăria Soveja, Primăria Răcoasa, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, Inspectoratul Județean de Jandarmi Vrancea, Salvamont Vrancea, Muzeul Vrancei, Centrul Cultural Vrancea, Ansamblul Folcloric 'Țara Vrancei', Teatrul Municipal 'Maior Gh. Pastia' Focșani, Ateneul Popular 'Maior Gh. Pastia' Focșani și Asociația 'Tomiță Lazăr'.
Sponsorii evenimentului sunt: Evergent Investments (sponsor platinum), Premium Porc Group, Crama Pandora, Ropharma, Traditii Vrancene, Ana Are, Branko - Coffee To Go, Buticul dulce, Aurora Odobești, UMO Serv, Caspro Publicitate, Hotel Kristal Focsani si Auto Tivoli, concesionar autorizat Peugeot.
Partener tehnic: Decathlon Focșani

Detalii suplimentare pe https://www.facebook.com/mausoleepebicicleta