twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Workshop 'Dezvoltarea motricitatii fine si grosiere la copilul prescolar' @ DGASPC Vrancea

 

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea (D.G.A.S.P.C. Vrancea), prin intermediul Centrului de Zi de Recuperare și Reabilitare Copii cu Dizabilități Focșani, organizează workshop-ul cu tema ‘Dezvoltarea motricității fine și grosiere la copilul preșcolar’, în cadrul programului ”Școala părinților”, workshop ce va avea loc în data de 28 iunie 2024.

Dezvoltarea motrică la copii are loc încă din primele zile de viață și se manifestă în mai multe etape. Abilitățile motorii grosiere și cele fine influențează modul în care copilul realizează diferite activități care presupun mișcare, de la mers sau alergat, la ridicarea obiectelor sau desenat. Dezvoltarea motricității fine și grosiere este foarte importantă pentru creșterea armonioasă a copilului.

Fiecare etapă a copilăriei implică necesitățile specifice vârstei și propriul ritm de dezvoltare al copilului. Este important să-i fii alături de-a lungul fiecărei perioade, deoarece fiecare dintre acestea contribuie la deprinderea abilitaților fundamentale pentru un viitor adult complet format.

Ține cont că fiecare copil este unic, atât în privința personalității, cat și a ritmului în care progresează. Nu îl compara cu ceilalți copii, ci oferă-i sprijinul tău prin activități practice și jucării, prin intermediul cărora să se familiarizeze cu mediul exterior. Dezvoltarea motrică a copilului este un proces fascinant care îl pregătește pentru independență și succes în viață. Prin sprijinul și implicarea dumneavoastră, îl puteți ajuta să își atingă potențialul maxim.

Pentru mai multe informații vă așteptăm la workshop. Accesul este gratuit - în limita locurilor disponibile. Pentru înscrieri, vă rugăm să contactați Centrul de Zi de Recuperare și Reabilitare Copii cu Dizabilități Focșani, la numărul de telefon 0237/626.766.

Detalii despre workshop:
Titlu: Dezvoltarea motricității fine și grosiere la copilul preșcolar
Organizator: Centrul de Zi de Recuperare și Reabilitare Copii cu Dizabilități Focșani
Susținut de: Loredana Mocanu – Educator principal
Data: 28.06.2024, de la ora 13.00
Adresă: Focșani, Str. 8 Martie nr. 1