twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Petrecere de Sfantii Constantin & Elena @ TMC Focsani


Petrecere de Sfantii Constantin & Elena
Sambata, 21 mai 2011

De la petrecerea nebuna a inaugurarii TMC Summer din 14 mai 2011, clubul nostru continua revolutia distractiei in adevaratul ei sens.

TMC va asteapta cu noi surprize incendiare la TMC Summer si cu o sumedenie de evenimente si invitati de anvergura.
Astfel TMC Summer si 7 arts prezinta in exclusivitate , sambata 21 mai, ora 23:00 :

Park Place

Dj Delyno ce va realiza un casting intre fetele frumoase prezente la eveniment pentru a fi imaginea noului videoclip al acestuia – Private Love.
(acest videoclip va fi filmat foarte curand in Tmc Summer)

Matias Endoor

In plus o sumedenie de evenimente ce vor include domnisoare foarte foarte apetisante , Tequilla Party, Confetti show.
Un versus incendiar intre Elvis Presley si The Mask – marca 7 arts si multe alte concursuri si premii!

Va asteptam pentru o seara de distractie de neuitat doar la TMC.

Nu uitati, daca e vara, trebuie sa o traim in Live Experience.

Si cum la nici un eveniment nu pot lipsi bauturile si racoritoarele, TMC va mai face o surpriza inedita, preturile de vara s-au modificat pentru a intretine o starea de maxima distractie.


Park Place este alcatuit din Ovidiu Junghiatu si DJ Delyno, iar colaborarea dintre cei doi a inceput in urma cu un an de zile.
Activitatea artistica a lui Ovidiu a inceput inca de la 5 ani cand a fost cooptat in ansamblul de dans modern “Primavara” de la Palatul Copiilor din Bucuresti. In paralel, de la varsta de 6 ani, a urmat cursuri de vioara tot la Palatul Copiilor in cadrul “Ansamblului Adagio”. Mai tarziu, la indemnul compozitorului Dinu Giurgiu, a fost indrumat sa urmeze Liceul de Muzica Dinu Lipatti, prin urmare la varsta de 7 ani a fost admis primul in promotia sa.
Desi nu este cunoscut publicului larg, pana in prezent a avut numeroase spectacole si filmari, iar la varsta de 10 ani a reprezentat Romania la Festivalul Bucuriile Europei de la Belgrad. Cu aceasta ocazie a fost invitat la televiziunea nationala pentru a interpreta la vioara piesa “Ciocarlia”, lucru ce i-a adus titulatura de cel mai tanar interpret al acestei piese. La 15 ani a intrat in ansamblul folcloric “Rapsodia Romana” ca violonist principal unde a activat pana la 18 ani, iar in paralel a concertat pe scena Ateneului Roman, Palatului Parlamentului, Cotroceni si a Salii Radio.
La 21 de ani a fost cooptat in trupa Esspresso viitoarea Park Place, unde a interpretat piese din repertoriul international, piese cu grad mare de dificultate, de la jazz blues, rock funk, pop la etno funk, iar la jumatatea anului 2009 a inceput colaborarea cu Dj Delyno alaturi de care, chiar de la prima incercare, a lansat piesa I Have The World.

Delyno este un artist si un producator muzical roman cunoscut in urma aparitiei pe piata muzicala a piesei care a devenit in scurt timp hit international, "Ether Party". A urmat apoi "I Have The World", o piesa produsa pentru Park Place, care a luat cu asalt ringurile de dans si radiourile din tara si din Europa


Pret intrare: 10 lei
Intrarea este gratis pentru fete, pana la ora 23:30