twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Travka and Blockbusters Crew @ TMC



Nu, n-am disparut! Seven Arts revine cu a doua editie „It’s TIMES for Art Contest”. De data aceasta ies la interval dansatorii focsaneni, care se vor lupta pentru un loc in finala,unde avem premii din ce in ce mai interesante pentru concurenti. Invitati special cu ocazia acestui eveniment sunt cei de la Blockbusters Crew (semifinalisti in concursul „Romanii au talent”).



Competitia e stransa si ringul de dans se incinge numai la gandul ca vine ziua de vineri!
Am zis vineri? Pai daca e vineri, e rock! TRAVKA revine in Focsani pentru toti ascultatorii de muzica buna si in special pentru fanii innebuniti, care ne-au trimis zeci de mailuri in ultima luna. Sunt ai vostri!

Printre petrecaretii de vineri ii veti gasi si pe tinerii STEV-isti, care vin sa-si sarbatoreasca succesul alaturi de invitatii nostri speciali. Nu mai stati pe ganduri si nu-i lasati sa se distreze singuri!

Va asteptam vineri, 27 mai 2011, incepand cu ora 21:00, in TMC Focsani, pentru o noapte plina de evenimente speciale. Pretul biletelor este de numai 20 de lei. Acestea pot fi achizitionate de la distribuitorii nostrii (infiltrati prin licee) sau de la intrare, in seara evenimentului.

Dupa acest eveniment, sambata, 28 mai 2011 va invitam la un workshop specializat pe dans alaturi de cei de la BLOCKBUSTERS CREW dar si la o ieseala in crang cu castigatorii, participantii si invitatii speciali din seara precedenta.

Revolutia culturala devine din ce in ce mai puternica, alatura-te noua!


Adevăratul creator nu are nevoie de promovare.
Creaţiile lui odată concepute respiră din momentul inspiraţiei divine.

Creatorii nu pot fi număraţi şi enumeraţi, pentru că adevăraţii creatori trăiesc dincolo de matematică şi geometrie, dincolo de orice lege pământeană a firii omului nou-născut pentru prima data din haos.

Creatorii trăiesc dincolo de orice ştim, simţim şi vedem, pentru că altfel nu ar mai fi creatori ci mai degrabă recreatori, recreativi, recreaţionali şi într-o continuă prefacere.


Creator devii când nu mai eşti tu, dar totuşi EXIŞTI.

Creatorul nu are nume. El doar fiinţează şi prin asta există trăind şi murind, trăind şi murind, însa niciodată doar trăind, niciodată doar murind, pentru că doar blocat într-una din cele două el nu mai poate fiinţa. Creator devii atunci când simţi că eşti special prin faptul că eşti unic, dar eşti pregătit să-ţi asumi unicitatea care nu poate fi numită de o schiţa, un număr, o dimineaţă, un soare, un cer ori o apă. Pentru că unic fiind una cu totul şi totuşi nimic, poţi trece cu ce-ai creat în spate din momentul în care ai devenit creator. Nu trebuie să te naşti, ori să vorbeşti într-o anumită limbă, pentru că un creator vorbeşte toate limbile pământului, iar pâna la cosmosul bănuit, nici de sine nu are nevoie.

semnat George Gadei - Travka




Dorinta unei trupe cu ambitii mari, plina de entuziasm si creativitate, unitatea lor a fost baza principala pentru proiectul Blockbusters Crew, prieteni de cand se stiau, dragostea pentru dans, munca si timpul petrecut impreuna , a facut ca ei sa treaca prin nenumarate experiente si bune si rele, insa exact acest lucru ii tine foarte aproape unul de celalalt.

Energia grupului se simte de la primul contact, tot timpul optimisti si pusi pe treaba, nu conteaza ora sau locul, au intotdeuna ceva de facut si o fac bine. Au devenit profesionisti, realizand show’uri si coregrafii bine puse la punct, cu multa culoare si elemente de spectacol.

Blockbusters Crew a inceput sa creasca la inceputul anului 2010, alaturi de scoala de dans Street Dance Romania, au creat si au participat la multe concursuri, evenimente sau alte proiecte.