twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

E timpul pentru ITP? Vino direct in service-ul Auto Sima Beyer si ai numai de castigat!


Dupa cum stii, Inspectia Tehnica Periodica se realizeaza obligatoriu la fiecare doi ani. Acest moment se apropie acum si pentru vehiculul tau.

Te asteptam in service-ul Auto Sima Beyer Focsani pentru a efectua operatia ITP. Profita de experienta personalului nostru si poti conta pe o interventie corecta si profesionala.

In plus, iti oferim cadou un cupon de 50 lei, TVA inclus, in cazul in care alegi sa realizezi ITP-ul la noi.Cum poti folosi cuponul?

Cuponul iti va fi inmanat de catre Responsabilul ITP. Completeaza corect campurile cu informatii personale pentru ca documentul sa fie valid ulterior. Ai trei luni la dispozitie pentru a utiliza cuponul pentru o interventie in service-ul nostru. Data finala de valabilitate va fi completata de catre Responsabilul ITP. Afli mai multe despre cupon si conditiile de utilizare de la Responsabilul ITP.

Oferta valabila pana la 31 decembrie 2012. Mai multe informatii gasiti mai jos, in regulamentul campaniei.Si nu uita: realizeaza la timp ITP-ul ca sa eviti orice batai de cap ulterioare!Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti la reparatorul autorizat Dacia & Renault - Auto Sima Beyer Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/231.000, www.simabeyer.ro