twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Prezentare UK Study Romania @ FocsaniPe 1 noiembrie 2012, UK Study România va sustine o prezentare la Focsani cu si despre studiul în Regatul Unit. Veti avea șansa să aflati mai multe detalii despre acest subiect si să puneti întrebările care vă macină. În curând va fi anuntat si locatia evenimentului.


Câteva informatii despre UK Study

UK Study Romania este o organizatie romaneasca ce furnizeaza informatii si ofera suport tinerilor ce doresc sa aiba oportunitatea de a studia in UK. Echipa include absolventi ai unor universitati din Marea Britanie oferindu-ne avantajul de a impartasi din cunostintele noastre si experienta dobandita. Noi le punem la dispozitie celor interesati toate informatiile relevante referitoare la conditiile de eligibilitate, oferim asistenta in alegerea unei universitati potrivite in functie de preferinta candidatului precum si avantajele de a studia in Marea Britanie.

Pentru ca tranzitia sa fie cat mai usoara si fara dificultati, reprezentantii UK Study Romania vor ajuta tinerii sa se acomodeze noul oras, sa deschida un cont in banca, sa se inscrie la un medic de familie, scrierea CV-ului precum si alte facilitati.Date de contact:
Mădălin Blidaru:0751/837.178, madalin_vrancea@ukstudy.ro
Alexandra Voicu:0786/608.125, alexandra_vrancea@ukstudy.ro.


via blidaru.net