twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Escape Pool, singura piscina acoperita si incalzita din Focsani


Nu rata oferta Escape Pool Focsani!

Balaceala cu surprize
La Escape Pool in zilele de luni si marti ai o super oferta. Vino la noi si in pretul biletului de intrare ai oricare 2 bauturi, la alegere. *Vino impreuna cu cel putin 3 prieteni si intrati in cursa pentru castigarea abonamentelor VIP pentru anul 2013!

Beer Party
In fiecare miercuri intrarea la piscina este 10 lei iar pretul unei beri este 3 lei!

Joia tineretului 
Joia o dedicam elevilor si studentilor. Vino la noi cu legitimatia de student sau elev si pretul biletului de intrare la piscina este de 5 lei!
In plus, in aceasta saptamana va invitam sa fiti alaturi de noi si sa sustinem impreuna echipele romanesti in incercarea lor de a-si spala rusinea suferita saptamana trecuta. Incepand cu orele 20:00 urmarim impreuna CFR Cluj - Inter Milan iar de la orele 22:00 Steaua Bucuresti - Ajax.
Floricelele sunt din partea casei!

Black Friday
Vinerea e ziua reducerilor! La oricare 2 bauturi comandate a 3-a este din partea casei! Pretul unui bilet este de 10 lei.

Family Pool Day
In fiecare duminica te asteptam impreuna cu familia sa te relaxezi in singura piscina acoperita si incalzita din oras! Copiii au intrarea libera, iar pentru adulti pretul unui bilet e de 10 lei. Aveti posibilitatea sa faceti un gratar, sa jucati Ping-Pong, Rummy, Carti sau Table, toate fiind incluse in pretul de intrare.

Va asteptam!


Escape Pool
Strada Cotesti nr. 137
Focsani, Vrancea