twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Filarmonica de Comedie @ Teatrul Municipal Focsani


Filarmonica de Comedie
Luni, 18 mai 2015, ora 19:00

„Filarmonica de comedie  este un spectacol  de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel si avându-i ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante si Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscuți din aparițiile de pe micul ecran (grupul Vouă, serialele "Las Fierbinți", " Pariu cu viața", "Ultimul stinge lumina" )  cărora li se alătură Leonid Doni și Mihai Munteniță. 

Autorul spectacolului, Radu Gabriel, ne-a spus câteva cuvinte despre acest proiect:
„De-a lungul timpului am scris pentru televiziune peste 400 de scheciuri, scenete, miniaturi satirice. Unele au rămas în amintirea telespectatorilor, altele au ramas pe YouTube...cele mai multe au fost uitate...dar oricare ar fi fost soarta lor, fiind niște produse de televiziune, nu au trecut niciodată prin proba de foc a întâlnirii directe cu publicul. Am facut acest spectacol-cocktail pentru a da ocazia celor care le-au vazut să le revada pe scenă, iar celor care erau prea tineri, ori prea ocupați ca să se uite la televizor să le prilejuim o întâlnire cu comedii scurte, cu ți depre români".

Vrajba vecinilor dintr-un bloc, milionarul de carton care cumpără o filarmonică, provincialul care caută să răzbească în București, muncitori cu probleme metafizice.....satira unei lumi pestrițe, cu țâfnele, candoare, și gândirea abisală a eternului locatar din spațiul Carpato- Danubiano- Pontic.