twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Roboţi @ Cinema Balada


Roboti / Robots
6-7 iunie 2013, ora 15:00
Tarif intrare: 5 Ron


Cum ar arata o lume locuita in intregime de roboti? Dupa ce legi ar functiona aceasta?

Regizorul Chris Wedge, devenit celebru datorita filmului de mare succes Ice Age / Epoca de gheata, incearca sa raspunda la aceste intrebari in noul sau film, in care prezinta - pentru prima data in istoria filmului de animatie - o lume total imaginara, un univers populat in intregime de roboti.


Acestia sunt: Rodney Copperbottom (voce Ewan McGregor), un tanar inventator care viseaza sa populeze intreaga lume cu roboti; frumoasa Cappy (voce Halle Berry), frumoasa de care Rodney se indragosteste la prima vedere; vicleanul Ratchet (voce Greg Kinnear), directorul unei mari corporatii, care intra in conflict cu Rodney; Bigweld (voce Mel Brooks), un inventator celebru, idolul lui Rodney si o gasca de neadaptati supranumiti "The Rusties", condusi de Fender (voce Robin Williams) si Piper Pinwheeler (voce Amanda Bynes).


Fender se defecteaza in cele mai nepotrivite momente - ba ii cade capul, ba bratele sau picioarele. Cu ocazia numeroaselor reparatii pe care trebuie sa i le faca, Rodney si Fender se imprietenesc la catarama. Piper, sora mai mica a lui Fender, ii surprinde pe toti prin hotararea si perseverenta de care da dovada.sinopsis via www.cinemagia.ro


Biletele se pun in vanzare sambata si duminica, incepand cu ora 14:00.