twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Ziua Porcului Ignat @ Piata Unirii Focsani


Ziua Porcului Ignat! Te asteptam la Pomana Porcului! 
Sambata, 17 decembrie 2016, ora 16:30

Pe 17 decembrie e Ignatul... Premium Porc iti da iar porci cu sacul! Ia prag de sarbatori de iarna, Compania Premium Porc Group organizeaza cea de-a III-a editie a evenimentului ”Ziua Porcului Ignat”.

Toți vrâncenii sunt invitati sa ia parte la cea mai mare Pomana a Porcului organizata vreodata si sa se inscrie la concursul ”Catrenul anului 2016”. Castigatorii vor primi, ca in fiecare an, o jumatate de porc cadou! Si anul acesta punem la bataie 4 jumatati de porc.

Pentru a participa la concurs da-ne un e-mail cu numele si localitatea de domiciliul pana pe data de 14 decembrie 2016, ora 18:00 la adresa: concurs@premiumporc.com.

Ziua Porcului Ignat are loc în Piața Unirii din municipiul Focșani, în data de 17 decembrie 2016 și este un eveniment unic, în care tradițiile românești legate de sărbătorile de iarnă sunt replicate în spațiu public.

Organizatorii evenimentului – Premium Porc Group – vor pregăti o pomană a porcului gigant iar cei care țin post vor putea gusta fasole la ceaun.

Toți participanții vor fi serviți cu șorici delicios și se vor putea încălzi cu un vin fiert și muzică traditional românească.

Ziua Porcului Ignat începe încă de dimineață, de la orele 10.00 când porcii sunt pârliți, așa cum se obișnuiește în orice gospodărie, iar apoi carnea este tranșată pentru pomana porcului.

Pofticioșii pot gusta din carnea fragedă după orele 16.30, iar de la 17.00 începe concursul ”Catrenul anului 2016”. Ziua Porcului Ignat se va continua cu alte surprize pe care vi le vom destăinui pe parcurs.
 
Nu uita, pe 17 decembrie e Ignatul, ziua în care Premium Porc îți dă iar porci cu sacul!