twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Concert Vocal Instrumental @ Ateneu Focsani


Asociaţia Home of Strings organizează în data de 28 iunie, ora 19, la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”, Focşani, Concertul Vocal Instrumental susţinut de Florin Mitrea Violoncel, Iustinian Zetea Bas şi Maria Ungheanu soprană, acompaniaţi la pian de Andreea Butnaru.

Vor interpreta lucrări ale compozitorilor S. Rahmaninov, A.Piazzolla, B.Bartok. G.Donizetti, G. Rossini, V. Bellini, G. Verdi.

Florin Mitrea este un artist autentic a studiat la Bucureşti şi Berlin, a cântat şi cântă cu pasiune în orchestre şi ansambluri camerale, precum şi în ipostaze solo. A devenit, la 27 de ani, cel mai tânăr şef de partidă al unei orchestre româneşti prestigioase, Orchestra Naţională Radio.

Andreea Butnaru a studiat pianul de mică, dezvoltând pentru el pasiunea care a dus-o spre Conservatorul din Bucureşti şi apoi către Universitatea de Arte din Berlin. Dublu licenţiată şi doctor în muzică, lector al Universităţii de Muzică din Bucureşti, iubeşte scena şi muzica clasică mai mult decât orice.

Iustinian Zetea a absolvit în anul 2005 Liceul de Artă din Baia Mare, iar în 2009 Facultatea de Interpretare, secţia Canto. la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti. În 2011 şi-a definitivat masterul la Univesitatea Naţională de Muzică Bucureşti, Facultatea de Interpretare, secţia Canto şi, în prezent, este doctorand în anul III, al aceleiaşi universităţi. Din 2014 este angajat al Operei Naţionale Bucureşti.

Maria Ungheanu este o persoană veselă , disciplinată, pasională, cu un simţ foarte dezvoltat al importanţei trăirii mesajului compozitorului. Iubeşte scena şi muzica de Operă, este absolventă a Academiei de muzica din Bucureşti .

Va interpreta aria Qui la voce… Vien diletto din Opera I Puritani de V. Bellini, aria ,,Una voce poca fa’’ din Opera Bărbierul din Sevillia de G. Rossini, duetul ,,Signorina in tanta fretta’’din Opera Don Pasquale de G. Donizetti.

Aşteptaţi-vă aşadar la momente deosebite oferite de artişti de marcă. Recitalul va prilejui publicului bucuria întâlnirii cu lucrări celebre ale marilor compozitori.

Home of Strings , în cadrul acestui eveniment doreşte să informeze, sensibilizeze şi să îndemne la a dărui prin orice mijloc de exprimare, muzică, emoţie, senzaţie, pentru că prin muzică de Operă poţi mobiliza oameni către frumos şi poţi schimba destine oferind tu însuţi exemplu.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de bilete a Ateneului Popular la preţul de 20 lei şi 10 lei, preţ redus pentru elevi, studenţi şi pensionari.