twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

CLUB de ARTE COMBINATE în limba engleză, la Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii JudeţeneBiblioteca Judeţeană Duiliu Zamfirescu Vrancea vă invită la Clubul de arte combinate în limba engleză, destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 8 ani. Clubul se va desfăşura săptămânal, în perioada 17 octombrie – 19 decembrie 2018, la Secția pentru copii și tineret Oana Diana Renea, din strada Nicolae Titulescu, nr. 12. Clubul cuprinde secţiunile de pictură, muzică și limba engleză prin joc și joacă, şi va avea loc în fiecare zi de miercuri, între orele 16 şi 17.

Grupa va fi formată din 10 copii. Înscrierile se fac în perioada 9-16 octombrie 2018, la sediul Secţiei pentru copii şi tineret Oana Diana Renea sau la numărul de telefon 0237/626646, pe baza permisului de intrare la bibliotecă.

Coordonatoarea Clubului, Alina Chiriac este specialistă în pictură murală, deţine un atestat de limba engleză şi este absolventă a unui curs de lucrător prin arte combinate. Voluntar în cadrul a numeroase proiecte cultural-artistice desfăşurate în municipiul Bacău, Alina a coordonat şi un curs de teatru pentru copii şi adolescenţi.

La Clubul de Arte în limba engleză vom picta, ne vom picta, vom face cadouri, vom cânta, vom dansa, dar cel mai important ne vom JUCA.  Şi vom învăţa limba engleză. Haideţi şi voi în caruselul artelor!