twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Cursuri gratuite de limba engleză pentru adolescenți și adulți, la Centrul de Formare al Bibliotecii Județene


Biblioteca Județeană Duiliu Zamfirescu Vrancea organizează pentru adolescenți și adulți cursuri gratuite de învățare și conversație în limba engleză, la Centrul de Formare al Bibliotecii din strada Maior Gheorghe Sava, nr. 4.

Pentru adolescenții care își doresc îmbunătățirea cunoștințelor şi sporirea încrederii de a conversa în limba engleză, am pregătit 10 întâlniri cu voluntarul american John Korst. Începând cu data de 23 ianuarie 2019, în fiecare zi de miercuri, de la ora 15.00 la 16.30, John va iniția și susține conversații pe teme diverse, jocuri și întâlniri interactive cu cei care vor să-și dezvolte vocabularul și abilitățile de a conversa în limba engleză. Grupa va fi formată din 10 adolescenți cu vârsta între 15 și 18 ani.

Adulții, care au deja un nivel mediu de cunoștințe în limba engleză, se vor întâlni cu voluntarul american John Korst, în fiecare miercuri, de la ora 17.00 la 18.30, pentru a-și îmbunătăți abilitățile de conversație în limba engleză și pentru a petrece împreună ore frumoase și interactive, la Bibliotecă. Grupa va fi formată din 10 adulți.

Participarea la cursuri se face pe baza Permisului de intrare la Bibliotecă.
Înscrierile se fac începând cu data de 16 ianuarie 2019, între orele 9.00 și 16.00, la telefon 0237/231161. Persoana de contact - bibliotecar Diana Rădună.

Vă așteptăm cu drag la Bibliotecă!