twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Ziua Portilor Deschise @ Centrul Comunitar de Servicii Copii cu Dizabilități Focșani


Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului este marcată anual, la nivel mondial, în data de 2 aprilie. Ca în fiecare an, DGASPC Vrancea, prin Centrul Comunitar de Servicii Copii cu Dizabilități Focșani,  a pregătit o serie de evenimente și activități menite să contribuie la consolidarea mesajului public, transmis cu fiecare prilej de acest gen.

Marți, 02.04.2019, cu începere de la orele 13.00, va avea loc worksopul ”Metoda TEACCH- Metodă de predare structurată pentru copii cu Tulburare de Spectru Autist”, înscrierea fiind gratuită, în limita locurilor disponibile și putând fi efectuată prin apel telefonic la numărul 0237.626.766.

Un moment deosebit al întregului program va avea loc tot mâine, la orele 19.00, când Trupa de Teatru PROTHA va interpreta spectacolul intitulat „ O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții”, după Mark Haddon, la Teatrul Municipal ”Mr. Gh. Pastia”, Focșani.

La eveniment sunt invitate toate persoanele care consideră că acest fenomen merită atenția noastră și care vor transmite un semnal către societate și un gând bun către toți copiii diagnosticați cu tulburări de spectru autist.