twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Recital extraordinar - TANGO ARGENTINIAN @ Ateneu Focsani


Premieră naţională la Focşani alături de profesorul și instrumentistul italian Marco Gemelli – bandoneon  şi Iulian Bolog – violă, unde vor concerta şi membrii Cvartetului Consonanţe din Bacău. Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia” vă invită miercuri, 30 octombrie 2019, ora 19:00, la un recital extraordinar: TANGO ARGENTINIAN  de Astor Piazzolla.

”Expresia eternă a spiritului uman, tango nuevo este adus pentru publicul focșănean de către Marco Gemelli și prietenii săi de la Filarmonica din Bacău. Marco Gemelli propune un repertoriu semnat Astor Piazzola, folosindu-se de exact instrumentul pe care compozitorul însuși l-a dedicat acestui gen muzical: bandoneon.” Cu aceste atuuri despre interpreţi şi muzica lor, credem că publicul focşănean va fi unul privilegiat să guste aceast spectacol de excepţie.

Biletele se găsesc la Agenţia de bilete a Ateneului la preţul de 40 lei, elevii şi studenţii beneficiind de un preţ de 20 lei.
Primii 50 de iubitori de muzică bună vor putea veni însoţiţi de o persoană în preţul aceluiaşi bilet (două persoane pe un bilet).

Vă aşteptăm, la final de octombrie, să ne treceţi pragul!