twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Concert la Mall


Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia” vă invită, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, la un concert de colinde susţinut de Vlad Miriţă - tenor, Cristina Cristache - soprană, Nicholas Lupu - bariton şi Roxana Lupu – actriţă (interpreta rolului principal în filmul "Maria, Regina României").

Spectacolul va avea loc la Promenada Mall în data de 20 decembrie 2019, ora 18:00. Toate fondurile adunate vor constitui primele două burse de merit PASTIA, pentru îndeplinirea dorinţei testamentare a maiorului Gheorghe Pastia. Bursele „Pastia” vor fi înființate pentru a respecta testamentul maiorului filantrop Gheorghe Pastia (1848-1929) – ctitorul Teatrului Municipal și al Ateneului Popular din Focșani.
În actul de donație al Ateneului Popular, maiorul Pastia solicita înființarea a două burse pentru „perfecționarea a doi elevi sau eleve a Conservatoarelor din țară, talentați și devotați artei teatrale, de preferință din cei proveniți din Focșani și județul Putna”.

Parteneri media ai acestui eveniment sunt Monitorul de Vrancea şi Atlas TV.
Vă aşteptăm să petrecem împreună clipe de vis în compania distinşilor solişti şi a colindelor ce vor încălzi inimile dumneavoastră într-o seară de decembrie.

CRĂCIUN FERICIT ŞI UN AN NOU CU SĂNĂTATE ŞI ÎMPLINIRI!