twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Noul Jeep Wrangler Sport este fabricat pentru aventură!


SISTEMUL SELEC-TRAC®
Sistemul Selec-Trac® Active Permanent este o noutate absolută, având rolul de a schimba automat tracțiunea 4x2 în 4x4 atunci când condițiile drumului o impun, fără a fi necesară intervenția soferului. Datorită senzorilor de viteză a roților precum și a controlulul tracțiunii, Selec-Trac® oferă o ținută de drum sigură și confortabilă pe teren accidentat sau în condiții meteorologice deosebite. În acelasi timp oferă consum redus atunci când tracțiunea integrală nu este necesară. Sistemul dispune și de funcția Selectable Part-Time, care distribuie cuplul 50/50 între cele două punți și activează tracțiunea remarcabilă care a făcut modelele Jeep legendare.

UCONNECT™ CU ECRAN TACTIL DE 7"
Rămâi conectat chiar și atunci când ești în mișcare. Sistemul Uconnect™ cu ecran tactil de 7" dotat cu Apple CarPlay, Android Auto™, Bluetooth® Streaming Audio și comenzi vocale, Google Maps™ și Apple® Maps.

INTERIOR LAVABIL
Pentru curățarea facilă a interiorului și evacuarea apei, este suficient să deschizi noile bușoane aflate în podea.


Oferta este supusa unor termene si conditii, fiind valabilă pentru Jeep® Wrangler, 2.2 CRD AT8 200CP E6D, Sport, în limita stocului disponibil. Jeep® este marcă înregistrată FCA US LLC. Imagininea este cu titlu de prezentare.

Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la tel.: 0724/308.978.