twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Alfa Romeo Giulietta, de la doar 16.900 Euro + TVA



O masina, mai multe personalitati - Distinctivă. Rafinată.
Noua Alfa Romeo Giulietta transmite emoții intense și eleganță, devenind o extensie a propriei tale personalități. Pe lângă jantele din aliaj de 16", luminile de zi cu LED și farurile cu Bi-Xenon, noua Giulietta propune noi modele de jante și interioare cu accente sportive sau elegante. Pentru că meriți o mașină unică!

Infotainment - Întotdeauna conectat. Întotdeauna în siguranță.
Este mai mult decât extensia smartphone-ului tău! Infotainment-ul Alfa Romeo Giulietta îți permite să accesezi toate informațiile de care ai nevoie pentru călătoria ta, rapid, în siguranță și foarte ușor. În plus, comenzile de pe volan facilitează utilizarea ușoară a sistemului audio și a telefonului. Redescoperă plăcerea de a conduce și transformă fiecare deplasare într-o experiență unică!

Caracter sportiv - Agilitate și confort, în orice situație.
Noua Giulietta este forma pură a dinamismului, în stilul inconfundabil Alfa Romeo. Grație selectorului Alfa D.N.A., poți schimba modul de condus prin modificarea parametrilor motorului, reacției pedalei de accelerație, frânelor, direcției și cutiei de viteze, adaptând astfel performanța mașinii la stilul tău de condus și la condițiile de drum.


Preț pentru Alfa Romeo Giulietta, Super, 1.6 JTD 120 CP MT și include contravaloarea primei de casare. Ofertă valabilă din momentul la care înscrierile pentru clienți vor fi disponibile în PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, sub rezerva îndeplinirii de către client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020 și acceptării Auto Italia în PSIPAN 2020 în calitate de producător autorizat. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și este supusă unor termene și condiții. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.


Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la tel.: 0724/308.978.