twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

HAPPYCINEMA® își suspendă temporar activitatea și va difuza filme exclusiv online

 Începând de azi, 16 noiembrie 2020, își suspendă activitatea și Happy Cinema Focșani, cel de-al șaselea cinema din rețeaua Happy Cinema, conform reglementărilor impuse de autoritățile locale.

Spectatorii au însă ocazia să vizioneze o serie de filme online accesând https://play.happycinema.ro/. Printre noile titluri care vor fi disponibile în premieră în curând se numără:
- ,,Lassie se întoarce acasă’’ (2020) - Povestea emoționantă a collie-ului Lassie, care va trece prin aventuri inedite în încercarea de a reveni acasă. Peripețiile lui Lassie, cel mai faimos cățel din istoria filmului, vă vor ține cu sufletul la gură, și vă vor umple inimile de căldură. Povestea acestei prietenii indestructibile va rezona nu numai cu iubitorii de animăluțe de companie, ci și cu cei care nu au uitat să fie copii. Trailer-ul poate fi urmărit aici.
- ,,Latte și cristalul fermecat” (2019) - Curaj, încăpățânare, prietenie, loialitate - nimic nu e străin de mititica aricioaică Latte când are de recuperat cristalul fermecat care va alunga seceta din ținutul ei și al prietenilor ei! Trailer-ul poate fi urmărit aici.
- ,,10 zile fără mama”(2020) - Când un tată e nevoit să ia locul soției și să aibă grijă de copii lor pentru 10 zile, cât mama e plecată în prima ei vacanță după prea mulți ani, acesta va descoperi cât de grea este meseria de... mamă. Trailer-ul poate fi urmărit aici.

Noile filme care urmează să fie difuzate online au avut anul acesta premiera în cinematografele din România.

HAPPYCINEMA® este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și este un brand construit cu un capital 100% românesc. Cinematografele din București, Bacău, Buzău, Bistrița, Focșani, Alexandria sunt temporar închise, acestea își vor relua activitatea în funcție de reglementările impuse de autorități.  Planul de extindere al rețelei de cinematografe nu va fi afectat, urmând ca în viitorul apropiat să se inaugureze Happy Cinema Slobozia și Happy Cinema în Colosseum Mall din București.