twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Peugeot 2008, incepand de la 15.318 Euro cu TVA inclus, prin Programul Rabla 2021 @ Auto Tivoli

Ți-a plăcut stilul original franțuzesc de când ai văzut primul Peugeot parcat pe strada ta. Te-am surprins apoi cu toate premiile pe care noua generație le-a primit. A sosit timpul să-ți îndeplinești visul. Descoperă prețul special pentru modelul 2008 și pregătește-te de startul REMAT! Poti achizitiona Peugeot 2008 incepand de la doar 15.318 Euro cu TVA si prima de casare incluse, oferta valabila prin Programul Rabla 2021.

Dotari incluse Peugeot 2008
– Aer condiționat manual
– Ecran tactil 7”
– Regulator + limitator de viteză
– Oglinzi retrovizoare exterioare reglabile electric și încălzite
– Bluetooth.

Un SUV entuziasmant
Cu linii de design care sunt fluide și robuste în același timp, Peugeot 2008 afișează proporții generoase și inspiră putere din orice unghi l-ai privi. Profilul său fațetat dezvăluie linii elegante și laturi sculptate aproape de șasiu, oferindu-i un stil incisiv și plin de viață.

Peugeot I-Cockpit® 3D
Îmbogățește-ți experiența de condus cu Peugeot i-Cockpit® 3D* și ergonomia sa intuitivă, volanul compact, ecranul tactil capacitiv HD de 10″* și tabloul digital 3D complet configurabil*. Bordul modelelor Peugeot e-2008 și Peugeot i-Cockpit® 3D este pregătit să te asiste pentru a te bucura toate beneficiile rulării 100% electrice – frânarea regenerativă și informații detaliate în timp real despre funcționarea trenului de rulare.
*) dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune

Ai puterea de a alege

Bucură-te de libertatea de a alege motorul care ți se potrivește:
– cu modelul electric, bucură-te să călătorești oriunde dorești, inclusiv în zonele cu trafic restricționat.
– cu modele pe benzină sau diesel, poți alege dintr-o gamă de motoare Euro 6 performante și eficiente, toate echipate cu funcția Stop & Start.
 

Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.
 

Primă de casare inclusa. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene și condiții valabile de la momentul aprobării bugetului pentru Programele RABLA / RABLA PLUS 2021. În masura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2021 nu va conține beneficiile financiare de mai sus, Auto Tivoli SRL nu va fi ținut răspunzător pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate. Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și preturilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.

Peugeot 2008. Consum mixt cu valori cuprinse intre 3,6 și 4,9 l/100km si emisii CO2 cu valori cuprinse intre 97 și 114 g/km (cifre echivalate NEDC).  Peugeot e-2008. Autonomie – 310 km (WLTP). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.