twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Peugeot 308, incepand de la 14.350 Euro cu TVA inclus, prin Programul Rabla 2021 @ Auto Tivoli Focsani

Ți-a plăcut stilul original franțuzesc de când ai văzut primul Peugeot parcat pe strada ta. Te-am surprins apoi cu toate premiile pe care noua generație le-a primit. A sosit timpul să-ți îndeplinești visul. Descoperă prețul special pentru modelul 308 și pregătește-te de startul REMAT! Acum poti achizitiona Peugeot 308 incepand de la doar 14.350 Euro cu TVA si prima de casare incluse, oferta valabila prin Programul Rabla 2021.

Dotari incluse Peugeot 308
– Aer condiționat manual
– Ecran tactil 7”
– Regulator + limitator de viteză
– Bluetooth
– Asistență la parcarea cu spatele.

Stilul este al tau
Simplu, elegant si adaptat stilului tau… Peugeot 308 isi afirma caracterul prin intermediul unei game vaste de accesorii si echipamente optionale care se potrivesc modului tau de viata.

Eficienta ca obiectiv principal
Placerea condusului vine odata cu detinerea controlului, iar Peugeot 308 este dotat cu tehnologie avansata pentru a oferi un comportament exemplar atunci cand ruleaza. Tinuta de drum este adaptata pentru fiecare tip de motor: BlueHDi și PureTech, pentru o eficacitate și un confort optim, iar cu ajutorul pachetului Driver Sport Pack*, anumite setari sunt modificate pentru a oferi senzaţii de condus mai intense.
* Standard, optional sau indisponibil in functie de versiune.

Sisteme de asistenta pentru un plus de relaxare

In timpul calatoriilor lungi, te bucuri de tehnologii de top: detector al gradului de oboseala*, recunoasterea indicatoarelor de viteza cu recomandari**, comutarea automata a farurilor**, Adaptive cruise control** si alerta pentru depasirea involuntara a benzii de circulatie**.
* In functie de versiune, ** Standard, optional sau indisponibil in functie de versiune.

 

Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.



Primă de casare inclusa. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene și condiții valabile de la momentul aprobării bugetului pentru Programele RABLA / RABLA PLUS 2021. În masura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2021 nu va conține beneficiile financiare de mai sus, Auto Tivoli SRL nu va fi ținut răspunzător pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate. Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și preturilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.

Peugeot 308. Consum combustibil 3,7 – 4,9 (ciclu combinat), 3,4 -4,3 (extra urban) și 4,2 -5,8 (urban) NEDC (l/100 km) – Emisii CO2  (combinat) NEDC : 97 -110 (g/km). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.