twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

De ce să alegi plăcuțe și discuri de origine?

 

Distanța de frânare este determinată și de calitatea placuțelor și discurilor. Un sistem de frânare aflat în stare bună permite controlul vitezei și oprirea în deplină siguranță. Elementele de frânare, în special plăcuțele și discurile sunt probabil cea mai importantă componentă ce afectează siguranța dumneavoastră atunci când șofați, de aceea Fiat Chrysler Automobile testează periodic calitatea acestora.

De ce să alegi plăcuțe și discuri de origine?
Producătorul realizează peste 40 de teste pentru fiecare componentă ce face parte din sistemul de frânare a autovehiculului dumneavoastră supunându-le celor mai vitrege condiții pentru a le testa calitatea, perfomanța și durabilitatea. Discurile de frână originale pentru modelul dumneavoastra sunt concepute pentru a va asigura confort, performanță, rezistență mecanică, zgomot scăzut la rulare, ventilare corectă dar și pentru a asigura o distanță de frânare optimă. Discurile de frână de origine sunt dezvoltate pentru o durabilitate de peste 80.000 km iar plăcuțele de frână pentru o durabilitate de peste 40.000 km.

Uneori 14 metri mai puțin pot salva o viața!
Când plăcuțele sunt fierbinți și necertificate ca fiind de origine distanța de frânare poate fi cu până la 10-15% mai mare comparativ cu varianta de origine. Piesele de origine Mopar garantează o excelentă stabilitate a mașinii în momentul frânării cu o viteză de 62 km/ora oprind autovehiculul în 39 m din momentul frânării comparativ cu piesele after market care opresc complet autovehiculul în 53 m.

Când se schimbă plăcuțele și discurile?
In timp, plăcuțele de frână se uzează. Condusul cu plăcuțe uzate este extrem de periculos. Iată cateva semne care spun ca acestea trebuie înlocuite: derapajul mașinii, ce indică o inegalitate a uzurii plăcuțelor de frână, zgomotul (scârțiitul) din timpul frânării, modificarea elastcității pedalei de frână sau o creștere a distanței de frânare.

Pentru a asigura o frânare eficientă, este necesar ca discurile, plăcuțele și lichidul de frână să fie verificate periodic. Schimbarea lor periodică este importantă pentru siguranța ta. Pentru a preveni deteriorarea discurilor, este necesară schimbarea plăcuțelor de frână înainte ca materialul de frictiune să măsoare mai putin de 2 mm grosime. Pentru rațiuni evidente de echilibru de frânare îți recomandăm schimbarea plăcuțelor pe ambele părți.

Profită de oferta de plăcuțe și discuri de frână!
În perioada 5 august – 30 septembrie 2021, vino în service-ul Auto Tivoli din Focsani pentru a beneficia de prețuri cu reducere la schimbul următoarelor elemente de frânare:
– Schimb plăcuțe de frână față
– Schimb plăcuțe de frână spate
– Schimb plăcuțe și discuri de frână față
– Schimb plăcuțe și discuri de frână spate
– Schimb saboți frână.

Beneficiezi de până la 15% reducere de la prețul de listă cu TVA la achiziția plăcuțelor și discurilor de frână originale, Mopar.




 

 

Te asteptam in service-ul Auto Tivoli Focsani pentru a beneficia de:
– tehnicieni profesionisti si expertiza marcii;
– garantie pentru piesele originale Peugeot impotriva oricarui defect de fabricatie sau de material;
– garantia calitatii interventiei.

Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in service-ul AutoTivoli Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/235.500 int 136, office@autotivoli.ro.