twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

PEUGEOT 3008, de la 19.023 € fara TVA, prin Programul Rabla @ Auto Tivoli Focsani

 


Prinde oferta Remat! PEUGEOT 3008, acum de la doar 19.023 € fara TVA si prima de casare inclusa, prin Programul Rabla 2021. Oferta valabila exclusiv pentru persoanele juridice.

 

Design inspirat
Designul exterior adoptat de noul SUV PEUGEOT 3008 pune în valoare caracterul asertiv al acestui model, dar și echilibrul între putere și eleganță. Noua parte frontală inovatoare exprimă personalitatea puternică a acestui SUV. Acest model vârf de gama inaugurează o perspectivă îndrăzneață asupra epocii modernității.

Experiență amplificată
Cu postul de conducere ergonomic vârf-de-gamă PEUGEOT i-Cockpit® inovator, experiența de condus la bordul noului SUV PEUGEOT 3008 devine simplă și inutitivă, în condiții amplificate de siguranță și confort. Volanul compact multifuncțional oferă un plus de senzații și manevrabilitate. Noul ecran tactil HD de 10’’ asociat cu nagivație 3D cu recunoaștere vocală dispune de tehnologie «multi-touch». Comenzile elegante Toggles Switches oferă acces rapid și intuitiv la diferite funcții de confort.

Peugeot 3008
Aer condiționat automat BI-ZONĂ
Jante aliaj 17″
Faruri Eco Led
Regulator + limitator viteză
Asistență la parcare spate
Pack vizibilitate

 

Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.

 

Ofertă supusă unor termene si condiții, fără valoare contractuală, valabilă până la 31 decembrie 2021, în limita stocului disponibil, compus din 21 de automobile PEUGEOT 3008 ACTIVE PACK. Avantajul client cumulează contravaloarea primei de casare de 7500 lei, calculată în Euro (la cursul de 4,9342 lei), precum și reducerile comerciale oferite de importatorul mărcii.Prețul nu conține TVA și este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 7500 lei, calculată în Euro (la cursul de 4,9342 lei), precum și a unor reduceri comerciale oferite de importatorul mărcii.

În măsura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2021 nu va mai conține beneficiile financiare de mai sus, SC TRUST MOTORS SRL nu va fi ținut raspunzător pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate. Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și preturilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.