twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Despre blog


Sunt un focsanean get-beget caruia ii place sa petreaca cu folos timpul liber.

Daca organizezi un eveniment in urbea noastra, ai o super-oferta la un anumit produs sau orice altceva ce consideri ca merita promovat te astept sa-mi comunici pe mail acest lucru. Daca vrei mai mult de atat, atat in ce priveste promovarea companiei tale pe acest blog cat si promovarea acesteia in mod profesionist si corporate pe Social Media (Facebook. Twitter, Google 1+, etc.), atunci te astept sa ma contactezi pentru informatii suplimentare.
Detalii aici.

***********************************************************
Acest blog reprezinta un ghid online al evenimentelor si manifestarilor din Focsani. Aici gasesti cele mai noi locuri si evenimente, cele mai bune sugestii de petrecere a timpului liber: concerte, mega petreceri, evenimente culturale si artistice, si multe altele.

Orasul Focsani este resedinta judetului Vrancea si totodata cel mai mare oras din judet. In Focsani se gaseste Teatrul “Mr. Gh. Pastia”, loc unde au loc diverse evenimente teatrale, precum si spectacole. Orasul mai dispune si de muzee, dintre care enumer: Muzeul de Istorie, Muzeul Satului, Muzeul Vrancei, Muzeul de Stiinte ale Naturii. 

In continuare iti voi prezenta evenimentele din Focsani. 

Vei gasi evenimente specifice acestei zone, evenimente in aer liber, dar si evenimente organizate de cluburile din oras, de complexul comercial Promenada Mall, etc.


Si sa nu uit de Biblioteca Judeteana 'Duiliu Zamfirescu', adevaratul amfitrion al culturii vrancene.

Ofertele postate pe acest blog sunt orientative, se supun unor termene si conditii si sunt limitate in timp.

Revino periodic sa fii la curent cu ce se intampla in jurul tau!


Hai in oras!
Va astept cu drag si pe:
AutoNome blog