twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Gladiator, acum si in Focsani. Vino si descopera-l la Auto Tivoli!




Gladiator este un vehicul absolut nou in universul auto din Romania, un concept care are la baza 2 principii - simplitatea si utilitatea. Destinat misiunilor de transport general de marfa pe distante scurte si medii, versiunile gamei Gladiator sunt caracterizate de versatilitate, dimensiuni mici dar prietenoase si mai ales o capacitate incredibila de transport. 

Gladiator este disponibil in Focsani, la Auto Tivoli, incepand cu luna aprilie 2013.


Versiuni:

- Pick-Up, incepand de la 9.990 Euro + TVA;
- Furgon, incepand de la 10.990 Euro + TVA;
- Cabina Dubla, incepand de la 10.990 Euro + TVA;
- Sasiu, incepand de la 9.690 Euro + TVA.

De ce GPL?

ECONOMIC
Atat datorita faptului ca GPL este un combustibil care se obtine la un cost relativ scazut, cat si pentru ca este un carburant ecologic, pretul final de vanzare la statiile de alimentare este aproximativ la jumatatea pretului combustibililor clasic.
Consumul litric de GPL pentru un motor este cu maxim 10% mai mare decat consumul de benzina, fapt datorat densitatii GPL care este mai mica decat cea a benzinei.

SIGUR
Contrar a ceea ce se crede, instalatia de alimentare cu GPL este mult mai sigura decat cele clasice, deoarece componentele sunt supuse unor severe verificari fiind omologate international.
Rezervorul este realizat din material special tratat chimic pentru a evita fisurile in caz de accident, este dotat cu un grup de supape care impiedica umplerea cu mai mult de 80% din capacitate, permitand astfel gazului o expandare in caz de temperaturi inalte sau accidente.
Totodata, in cazul ruperii in mod accidental a unei conducte de gaz, aceasta sesizeaza debitul crescut de gaz si opreste automat alimentarea.
Testele au demonstrat ca o masina pe gaz nu explodeaza!

PERFORMANT
Puterea motorului ramane aceeasi. Datorita sistemului secvential de injectie a gazului ce include un calculator destinat injectiei de gaz si injectoare proprii, performantele dinamice raman neschimbate.
Dotarea vehiculului cu instalatie GPL dubleaza autonomia (vehiculul are practic 2 rezervoare de combustibil).

ECOLOGIC
Pentru ca foloseste un carburant fara sulf, benzen, plumb, sau alte substante cancerigene, GPL-ul se amesteca foarte bine cu aerul realizandu-se un amestec carburant mai omogen si o ardere imbunatatita fara depuneri de calamina si hidrocarburi.
Marile companii din industria auto sunt direct implicate in dezvoltarea si producerea de motoare ultra-ecologice, una dintre solutiile imediat aplicabile fiind echiparea autovehiculelor cu motoare alimentate cu GPL.

 
Detalii suplimentare despre acest model gasiti la distribuitorul autorizat AutoTivoli Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185+585, tel.: 0237/235.500, office@autotivoli.ro