twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Peugeot 508 – What drives you?



Tehnologie Night Vision
Experimenteaza realitatea augmentata. O camera cu infrarosu montata in partea din fata a autovehiculului iti pune la dispozitie tehnologia Night Vision, facand mai usoara detectarea pe timp de noapte a pietonilor sau a animalelor aflate pe sosea. Dispunand de cele mai noi caracteristici de siguranta si asistenta de conducere, noul sedan radical PEUGEOT 508 iti imbunatateste experientele generate de inalta tehnologie.

PEUGEOT i-Cockpit®
Preia controlul sistemului PEUGEOT i-Cockpit®. Bucura-te de pozitia de conducere agila si vizionara cu volanul sau compact, cu ecranul digital configurabil si cu ecranul capacitiv tactil HD de 10″. Pentru o experienta de conducere de neegalat, desfata-te in confortul scaunelor, cu functiile de masaj multipunct si cu sistemul Hi-Fi FOCAL® ce ofera bucuria unui sunet clar precum cristalul.

Cutie Automată EAT8
Refuza compromisurile si inchide cercul. Datorita eficientei motoarelor PureTech Euro 6.3 sau BlueHDi Euro 6.2 si a cutiei de viteze automate EAT8 cu 8 trepte, noul PEUGEOT 508 combina puterea cu emisiile de CO2 controlate. La fel de frugală ca și cutia de viteze manuală, noua cutie de viteze automată EAT8 oferă o schimbare rapidă a treptelor, datorită sistemului Shift and Park by Wire și a padelelor plasate în spatele volanului.


Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.


Termenii si conditiile 
PEUGEOT 508 – Consum mixt de carburant: 3,9 – 4,7 l/100 km | Emisii CO2: 103 – 124 g/km. Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.