twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

SUV Peugeot 5008 – Surprinde imprevizibilul!




Nimic nu oprește plăcerea de a conduce
Agil si manevrabil, noul SUV PEUGEOT 5008 dispune de toate calitatile dinamice si acustice ale unui sedan premium. Performantele motoarelor BlueHDi si PureTech, asistate de transmisia automata EAT8 si servo-directia electrica contribuie la o manevrabilitate superioara si implicit la placerea de a conduce.


O nouă perspectivă a spațiului
Imparte calatoria, de neuitat, cu cei dragi si configureaza-ti confortul noului tau SUV PEUGEOT 5008 pentru toti cei 7 pasageri. Extinde-ti posibilitatile de transport cu ajutorul celor 3 scaune individuale, complet reglabile. Poti adauga, de asemenea, un al treilea rand de scaune, pentru doua noi locuri.


O experiență de condus amplificată
Lasa senzatiile sa vorbeasca si experimenteaza un stil de condus unic la bordul high-tech i-Cockpit PEUGEOT®. Cu ajutorul head-up display-ului personalizabil si a unui ecran central capacitativ de 8” poti urmari toate informatiile utile fara a pierde drumul din campul vizual. Experienta de condus atinge un nivel superior alaturi de tehnologia GripControl si sistemele de asistenta din dotare.


Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.


Termenii si conditiile 
SUV PEUGEOT 5008 – Consum mixt de carburant (NEDC): 4,0 – 5,7 l/100 km | Emisii CO2: 105 – 131 g/km.  Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.