twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Verde la Teatru invită focșănenii să-și ia stări de festival!


În perioada 27 august-1 septembrie are loc cea de a III a ediție a festivalului Verde la Teatru. Evenimentul, realizat în parteneriat cu  Ateneul Popular „ Mr. Gh. Pastia" și Consiliul Județean al Elevilor, sprijinit de  Consiliul Județean Vrancea și de Primăria Focșani,  readuce magia teatrului și a artelor conexe  la Focșani, promițând ,,o mie de stări”.

„Ca organizatori, ne propunem să aducem spre vizionare spectacole la care publicul nostru poate nu se așteaptă, dar și alte evenimente culturale care se completează ideal cu teatrul, toate având ca scop final menținerea interesului cultural al comunității.“ Astfel, pe scena Ateneului vor fi puse spectacole precum Copii răi (Teatrul Arte dell'Anima), Și fluturii sunt liberi și Treapta a noua (UNATC). De asemenea, Cuibul Artiștilor revine la Focșani cu piesa Nu de gât.   Întrucât festivalul a oferit și oferă în continuare șansa liceenilor pasionați de teatru să se afirme în fața unui public numeros, anul acesta, adolescenții vor transmite emoțiile personajelor din piesele Ultimul Godot, Norway.Today  și Copii răi.

Surprizele ediției nu se opresc aici. La cererea publicului, Verde la Teatru face loc în program unui spectacol de păpuși ce îi va introduce pe “micii” spectatori în atmosfera poveștii Micului Prinț. O altă noutate este dată de locurile de desfășurare a festivalului. Pe lângă Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”, deschiderea și o serie de activități se vor desfășura la Teatrul de vară din Crângul Petrești. Cu acest prilej au fost planificate plecări cu bicicletele din Piața Unirii până la Crâng, festivalul dorind să promoveze printre altele, mișcarea și respectul față de mediul înconjurător în rândul comunității.

Clasicul concert al tinerei și iubitei Simona Delegeanu, scurt metrajele, atelierele de teatru și space painting, întregesc tabloul celor șase zile de festival.

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de facebook a festivalului și pe site-ul www.verdelateatru.ro. Intrarea este gratuită și se realizează prin intermediul site-ului pe bază de rezervare. Pentru mai multe informații consultați programul de mai jos.